Η MADONNA ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ

>> 3/11/08

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και το εβδομαδιαίο περιοδικό «Τηλεθεατής», σε συνεργασία με τη Victory Media και τη Warner Music, παρουσιάζουν την επίσημη δισκογραφία της Madonna, σε μία συλλογή με τίτλο «Madonna: From the origins to the myth».

Η συλλογή περιλαμβάνει 9 αυθεντικά CD και 2 DVD, σε ένα μοντέρνο, συλλεκτικό box set. Από τις 7 Νοεμβρίου και για 11 εβδομάδες η συλλογή θα κυκλοφορεί αποκλειστικά με το περιοδικό «Τηλεθεατής». Το πρώτο DVD της σειράς περιλαμβάνει ολόκληρη τη συναυλία της Madonna «Ciao Italia».

Στο δεύτερο DVD παρουσιάζονται όλα τα video clip του compilation «The Immaculate Collection», το οποίο συγκεντρώνει τις επιτυχίες της Madonna και συγκαταλέγεται στις πιο πετυχημένες κυκλοφορίες όλων των εποχών, με πωλήσεις που αγγίζουν τα 22 εκατ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, στις 7 Νοεμβρίου κυκλοφορεί με τον «Τηλεθεατή» το άλμπουμ «True Blue», στο οποίο περιλαμβάνονται και δύο bonus tracks («True Blue» – «The color Mix» και «La isla Bonita - Extended Remix»). Ακολουθούν τα άλμπουμ «Like a Prayer», «Like a Virgin», «Madonna», «Erotica», «Bed Time Stories» κ.ά.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία τονίζει: «Η πρωτοβουλία του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων και του ‘’Τηλεθεατή’’, σε συνεργασία με τη Victory Media και τη Warner Music, εισάγει νέα επαναστατικά δεδομένα στον τρόπο που διατίθεται η μουσική και σηματοδοτεί τη νέα εποχή».

Την είδηση την πήραμε από το blog alatasgr.blogspot.com

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP